ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και του Στρατού είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς βρέθηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα. Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Τρίτης αποκλείστηκε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Στεφάνου Τάττη και Νικολάου Κουκουφλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, άνδρας πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα του αδερφού του, που έχει πεθάνει. Ενώ έκανε εργασίες βρήκε τυχαία 4-5 χειροβομβίδες. Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, της Άμεσης Δράστης και πυροτεχνουργοί του Στρατού, οι οποίοι και θα παραλάβουν τις χειροβομβίδες.
Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ο αποθανών δεν ήταν απόστρατος στρατιωτικός, οπότε εκτιμάται ότι τις χειροβομβίδες πιθανότατα τις είχε κρατήσει ως ενθύμιο από κάποια στρατιωτική άσκηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αντιτρομοκρατική: 14 συλλήψεις για το «επαναστατικό ταμείο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Στις 10 Μαΐου αρχίζει η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κεφαλονιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζάκυνθος: Κινηματογραφική σύλληψη κλέφτη από αστυνομικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιπαράθεση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις θαλάσσιες ζώνες μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης
- Συνάντηση Ρ.Τ. Ερντογάν – Ντ. Τραμπ στη Χάγη – Συζήτησαν για deals 100 δισ. δολαρίων
- Αριστείδης Πίττας: H ιστορία της ναυτιλιακής οικογένειας που πούλησε στην Μαριάννα Λάτση
- Τέλος στον πόλεμο των 12 ημερών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ιράν – Ο Νετανιάχου απειλεί την Τεχεράνη με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας
