• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Πολιτοφυλακή για τους αντιεξουσιαστές στο Βόλο ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος

    • NewsRoom
    Αχιλλέας Μπέος

    Αχιλλέας Μπέος


    Προκλητικός γι’ ακόμα μια φορά εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ανακοίνωσε συγκρότηση πολιτοφυλακής για τον “περιορισμό” των αντιεξουσιαστών, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον Βόλο.

    Όπως δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, στις 18 Δεκεμβρίου που έχει προαναγγελθεί διαδήλωση, «σύσσωμη η δημοτική αρχή και πολύ πλήθος κόσμου θα αστυνομεύσουμε την πορεία και θα επέμβρουμε αν γίνουν επεισόδια». Ο ιδιος μάλιστα λεβέντης και μπροστάρης αποκάλυψε πως «έχω καιρό να δείρω και θα κάνω ένα ρετούς στα μαγουλάκια τους».

    «Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί», τόνισε περήφανα.

    Επιπροσθέτως χαρακτήρισε υποκριτές όσους συμμετέχουν σε πορείες. « Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Μόλις εκτραπούνε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουνε οι λίγοι των πολλών. Θα δείτε τι θα γίνει», είπε.

    ««Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν. Εμείς χωρίς κράνη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα δούμε αν εμείς είμαστε αστυνομία και αν εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε. Φωνή λαού οργή θεού, τελείωσε η ασυλία», τόνισε κλείνοντας ο οργισμένος… δήμαρχος.



    ΣΧΟΛΙΑ