ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τυχερή στάθηκε νεαρή γυναίκα, που απεγκλωβίστηκε από το αυτοκόνητο της μετά από σφοδρό τροχαίο μόνο με εκδορές! Λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, στο 138ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στην Αταλάντη. Το ΙΧ έκανε δύο τούμπες και η 28χρονη εγκλωβίστηκε σε αυτό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow, οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Πάντως, πέρα από το μεγάλο σοκ που υπέστη, η οδηγός ήταν τυχερή, καθώς βγήκε από το στραπατσαρισμένο όχημα μόνο με εκδορές!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mε αστυνομική φύλαξη στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη – Είχε κάνει «κόλαση» τη ζωή των γειτόνων της (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτρες και μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eρχεται τραπεζικό deal, το big short στην Metlen και η αποθέωση, οι ντομάτες του Θεοδωρόπουλου, η έδρα Μυστακίδη στο LSE, οι νέες business Χούμπαυλη, σε ποιο σπίτι στεγάζει τον έρωτά του ο 70χρονος πολιτικός
- Κρι Κρι: Ισχυρές επιδόσεις με όχημα το greek yoghurt
- Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή: Το διαμάντι των Σπετσών διηγείται το παρελθόν, το παρόν και το όραμα για το μέλλον
- Metlen: H JP Morgan, το big short, και το super report με την τιμή στόχο τα 64 ευρώ – Όλο το παρασκήνιο

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.