ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας κάλεσε σήμερα τον πρέσβη της Ρωσίας στα Σκόπια, Σεργκέι Μπαζντνίκιν, στον οποίο επέδωσε διάβημα διαμαρτυρίας για τη ρωσική πυραυλική επίθεση το πρωί σε κτίρια στο κέντρο του Κιέβου που στεγάζουν διπλωματικές αποστολές, μεταξύ αυτών και της Βόρειας Μακεδονίας, ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας.
Από τη ρωσική αυτή επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρεσβεία της Βόρειας Μακεδονίας στο Κίεβο.
Το ουκρανικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε το πρωί πως κτίρια που στεγάζουν διπλωματικές αποστολές έξι χωρών υπέστησαν ζημιές από ρωσικά πλήγματα.
Πρόκειται για τις αποστολές της Αλβανίας, της Αργεντινής, του Κράτους της Παλαιστίνης (Παλαιστινιακής Αρχής), της Βόρειας Μακεδονίας, της Πορτογαλίας και του Μαυροβουνίου, ανέφερε το ουκρανικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Ο ύποπτος για τη δολοφονία του Κιρίλοφ κατηγορείται για τρομοκρατία
Λαβρόφ: Συζήτησε με τον Ελβετό ομόλογό του για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν πτήσεις περιπολίας στην Αρκτική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BIMCO: Στο 52% από το 72% το μερίδιο των Κινεζικών ναυπηγείων στο πρώτο εξάμηνο
- Microsoft: Μαζική επίθεση χάκερς στο λογισμικό της – Στη «φόρα» χιλιάδες κρίσιμα αρχεία Παγκόσμιων Οργανισμών
- Τέλος χρόνου για τις φορολογικές δηλώσεις – Προθεσμία 10 ημερών για την έκπτωση έως 4% με εφάπαξ εξόφληση
- Kαιρός: Ο καύσωνας είναι εδώ – «Καμίνι» όλη η χώρα αυτή την εβδομάδα με 40άρια – Πού θα κάνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες
