ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Tu-95 πραγματοποίησαν πτήσεις περιπολίας πάνω από τα ουδέτερα ύδατα των θαλασσών Μπέρινγκ και Τσούκτσι , μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Η Ρωσία, από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, έχει αυξήσει τη συχνότητα τέτοιων πτήσεων, καθώς και άλλων στρατιωτικών ασκήσεων, προκειμένου να κάνει επίδειξη δύναμης πέρα από τα σύνορά της.
Οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν σε αυστηρή συμφωνία με τους διεθνείς κανόνες, αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Διαβάστε επίσης:
Κεραμέως: Πάνω από 13% οι αυξήσεις στις συντάξεις τα δύο τελευταία χρόνια
Χαμάς: Έχουν επιλυθεί τα περίπλοκα ζητήματα της συμφωνίας με το Ισραήλ
Γαλλία: Επιβεβαιώθηκε η ετυμηγορία για Σαρκοζί – Θα φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι για ένα χρόνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με ΑΕΜ, ΕΥΔΑΠ και ΕΛΠΕ, η εκδίκηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο άφαντος Τόλης Β., τα super deal του Βαφειά, η απάντηση του Αίσωπου για τις Σπέτσες και οι γεροντοέρωτες θιασάρχη με καλλονή ηθοποιό
- ΔΕΘ: Η κλειστή ομάδα στο WhatsApp και οι τελευταίες πινελιές στο πακέτο των μέτρων
- Η… ζωντανή Εθνική, τα «σαλιγκάρια» του Σπανούλη και τι ακολουθεί μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας
- Ελ. Βενιζέλος: Τι συμβαίνει με τον διαγωνισμό για την επέκταση του αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.