ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος”, διεμήνυσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζέι Ντι Βανς, ένα θέμα που σκοπεύει να συζητήσει με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι σε συνάντησή τους.
“Δεν έχουμε σχέδια να αναγνωρίσουμε το παλαιστινιακό κράτος. Δεν ξέρω τι θα σήμαινε να αναγνωρίσουμε πραγματικά το παλαιστινιακό κράτος, δεδομένης της έλλειψης λειτουργικής κυβέρνησης εκεί”, τόνισε ο Βανς στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ακόμη, πρόσθεσε ότι “ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους του, το τι θέλει να επιτύχει στη Μέση Ανατολή, και θα συνεχίσει να το κάνει”.
Ο Βανς θα συναντηθεί με τον Λάμι στο Chevening House, την εξοχική κατοικία του υπουργού Εξωτερικών στη νότια Αγγλία, στην αρχή του ταξιδιού του στη Βρετανία με την οικογένειά του.
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: Κρίση στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων μετά την εμπλοκή στην εκλογή ανώτατης δικαστή
Ινδία: «Παγώνει» τα σχέδια αγοράς αμερικανικών όπλων μετά την επιβολή δασμών από τον Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Ανδρουλάκης: «Στις επόμενες εθνικές εκλογές η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία»
- Αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο – Καραμπόλα 3 ΙΧ στην Αττική Οδό
- Ρόδος: Σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη τηλεπικοινωνιακή άσκηση πολιτικής προστασίας με την ονομασία «Κέρβερος»
- Ρωσία: Η Μόσχα λέει ότι η Ουκρανία παραβιάζει την εκεχειρία με drones και πυρά πυροβολικού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.