ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να αυξηθεί η παραγωγή πετρελαίου ζητά ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον από τα μέλη του OPEC, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση από την αύξηση των τιμών ενέργειας.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο πετρέλαιο από τον OPEC+», δήλωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός στο κοινοβούλιο, αναφερόμενος στο καρτέλ που συμμετέχουν η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία και άλλοι μεγάλοι παραγωγοί πετρελαίου.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ισχυρές και παραγωγικές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το ίδιο ισχύει και για ολόκληρη τη Δύση», δήλωσε ο Τζόνσον, προσθέτοντας ότι η Σαουδική Αραβία πρέπει να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου.
Διαβάστε επίσης:
Φυσικό αέριο: Εκτίναξη της τιμής στην Ευρώπη στα 160 ευρώ ανά μεγαβατώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε πύρινη λαίλαπα ξανά η Ελλάδα – Πολλά μέτωπα σε εξέλιξη, ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Εύβοια
- Ακίνητα: Ασφαλές περιβάλλον οι ΗΠΑ για τους Κινέζους, παρά τις εντάσεις – Επένδυσαν $13,7 δισ. σε έναν χρόνο
- Μεσανατολικό: Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα
- Κοζάνη: Μεγάλη πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση μεταξύ Μαυροπηγής και Ποντοκώμης
