ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στείλουν περισσότερα συστήματα πυροβολικού στην Ουκρανία, όπως είπε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με ηγέτες συμμαχικών χωρών σχετικά με τη ρωσική εισβολή.
Ερωτηθείς αν οι ΗΠΑ θα στείλουν περισσότερα συστήματα πυροβολικού στην Ουκρανία, ο πρόεδρος Μπάιντεν απάντησε «Ναι».
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους που συνόδευαν τον πρόεδρο Μπάιντεν στο Νιου Χαμσάιρ ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να παρέχει πυρομαχικά και άλλη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.
Υπενθυμίζεται ότι και η Βρετανία θα στείλει περισσότερα συστήματα πυροβολικού στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής πυραύλων Brimstone.
Διαβάστε επίσης:
Σολτς: Η οικονομική και στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας θα συνεχιστεί
Βρετανία: Εξετάζεται το ενδεχόμενο αποστολής πυραύλων Brimstone στην Ουκρανία
Ρούτε: Η Ολλανδία στέλνει τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δικαίωση του Μιχάλη Μπούση! Πώς η επένδυση των 15 εκατ. ευρώ έφερε τον ΟΦΗ στο πάνθεον
- Linda Paulin: Η γυναίκα που ίδρυσε το Make-A-Wish, γιορτάζει 30 χρόνια ελπίδας στην Ελλάδα
- AKTOR Ανανεώσιμες: Σταθερή ανάπτυξη μέσω εξαγορών και στόχο τα 400 MW το 2026 και τα 1,3 GW το 2028
- Metlen: Προσθέτει 1,8 GW αποθήκευση φέτος- Μαζική αύξηση παραγγελιών για ΑΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.