ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ύπνος του γκουρού Γκρίνμπεργκ, γιατί δεν αλλάζουν τον εκλογικό νόμο, πότε φτάνει ο… «Κίμων», η πίκρα για Ζελένσκι και ο Τασούλας στο Concorde
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών στην Τουρκία όπως τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του AKP Ομέρ Τσελίκ.
Πιο συγκεκριμένα όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πότε θα γίνουν οι εκλογές είπε ότι «είναι προγραμματισμένες για τις 18 Ιουνίου. Ωστόσο, γίνεται αξιολόγηση λόγω προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, δεδομένου ότι οι πολίτες μας μπορεί να ταξιδεύουν. Φυσικά, δεν πρόκειται για αξιολόγηση που θα οδηγούσε στην απόφαση για πρόωρες εκλογές, αλλά για μία μικρή μετάθεση της ημερομηνίας προς τα πίσω. Θα σας ενημερώσω, όταν υπάρξει οριστική απόφαση».
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ: Προανήγγειλε σύνοδο ΥΠΕΞ των χωρών που υπέγραψαν τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas
- H «άγνωστη» τουρκική πρόκληση στο Αγαθονήσι, το Top Secret της Κίμπερλι, ο ελληνικός σκέτος του Χασάπη και ο Φραπές και η «κόμισσα» Ματσούκα
- Ιωάννα Μαρινοπούλου: Η ξανθιά καλλονή, ο έρωτας κι ο γάμος με τον Πάνο Μαρινόπουλο και η νέα ζωή με τον Ferragamo
- Προϋπολογισμός 2026: Tο τίμημα της χαμένης δεκαετίας