• Διεθνής πολιτική

    Τραμπ: Η ανάρτησή του για την έκλειψη Ηλίου – Βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι

    • NewsRoom
    Ντόναλντ Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ


    Ανάρτηση που έγινε viral έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ για την ολική έκλειψη ηλίου.

    Ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε στα social media μια παράξενη προεκλογική διαφήμιση, όπου το κεφάλι του αναλαμβάνει τον ρόλο του φεγγαριού – εμποδίζοντας τον ήλιο και βυθίζοντας την Αμερική στο απόλυτο σκοτάδι.

    Το βίντεο που δημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω από μια εικόνα του φλεγόμενου ήλιου και υπο τους ήχους δραματικής μουσικής. Στο βίντεο πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το ηλιακό γεγονός, κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό φορώντας προστατευτικά γυαλιά, όταν μια τεράστια σιλουέτα αρχίζει να κινείται αργά κατά μήκος του ήλιου.

    Όμως, δεν είναι το φεγγάρι που προκαλεί το σπάνιο φαινόμενο. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει περίεργο περίγραμμα στο κεφάλι του, το οποίο καλύπτει όλο τον ήλιο και δημιουργεί μια ηλιακή έκλειψη με το μήνυμα στην οθόνη να αναβοσβήνει: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά».

    Τραμπ: Όταν είχε κοιτάξει την έκλειψη χωρίς γυαλιά

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ γίνεται viral εν μέσω έκλειψης.

    Το 2007 κατά την τελευταία έκλειψη Ηλίου είχε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου όταν αγνόησε όλες τις συστάσεις ηλιακής ασφάλειας κοιτάζοντας απευθείας τον ήλιο με γυμνά μάτια αρκετές φορές.

    Ο Τραμπ ήταν μαζί με την τότε πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ και τον γιο τους Μπάρον στο μπαλκόνι Τρούμαν στον Λευκό Οίκο για να παρακολουθήσουν το σπάνιο φαινόμενο.

    Δείτε το βίντεο:

    Η ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν

    Στον λογαριασμό του στο X, ο Τζο Μπάιντεν δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον εαυτό του στο ακριβές σημείο του Λευκού Οίκου στο οποίο στάθηκε ο Τραμπ πριν από επτά χρόνια και κοίταξε τη μερική έκλειψη χωρίς προστασία των ματιών του.

    «Λαέ απολαύστε την έκλειψη, αλλά παίξτε με ασφάλεια, μην είστε ανόητοι» λέει ο Μπάιντεν καθώς φοράει προστατευτικά γυαλιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι προβλέπει το εθνικό σχέδιο για τη σχολική βία – Παρουσιάζεται από Μητσοτάκη και Πιερρακάκη

    Χαμάς: Εξετάζει πρόταση εκεχειρίας, με κατάπαυση του πυρός 6 εβδομάδων και απελευθέρωση των ομήρων

    Ουκρανία: Το Συμβούλιο υποστηρίζει την ανανέωση των αυτόνομων εμπορικών μέτρων της ΕΕ



    ΣΧΟΛΙΑ