ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνομίλησε σήμερα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στη διάρκεια του τηλεφωνήματος συζήτησαν την φόρμουλα για την ειρήνευση στην Ουκρανία, τη διατροφική ασφάλεια, αλλά και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
«Συζητήσαμε για τον επόμενο γύρο των διαπραγματεύσεων για τη φόρμουλα ειρήνευσης που θα διεξαχθεί στη Μάλτα, με τη συμμετοχή της Τουρκίας, προσθέτοντας τόσο τη φωνή επιρροής της, όσο και τη θέση της» όπως ανέφερε ο Ζελένσκι στο Telegram.
«Συζητήσαμε επίσης, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και συμφωνήσαμε στην ανάγκη διασφάλισης της προστασίας των αμάχων, αλλά και του σεβασμού στον ανθρωπιστικό νόμο» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ – Λίβανος: Ανταπόδοση πυρών από τις ισραηλινές δυνάμεις κοντά στη συνοριακή γραμμή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για Metlen: Ισχυρό το β’ εξάμηνο- ΑΠΕ και ενέργεια ωθούν την κερδοφορία
- Γιατί πήγε στο Μαξίμου ο CEO ενός κολοσσού της Υγείας – Η Ελλάδα στο ραντάρ ξένων εταιρειών για επενδύσεις
- Χάρης Αντωνίου: Τις επενδύσεις 1 με 2 τρισ. δολάρια για την ανανέωση των ελληνόκτητων ποντοπόρων πλοίων να προσπαθήσουμε να τις περάσουμε μέσα από το ΑΕΠ της Ελλάδας
- Patrico στην Πάρο: Επανερμηνεύοντας τη μνήμη του τόπου
