ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνομίλησε σήμερα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στη διάρκεια του τηλεφωνήματος συζήτησαν την φόρμουλα για την ειρήνευση στην Ουκρανία, τη διατροφική ασφάλεια, αλλά και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
«Συζητήσαμε για τον επόμενο γύρο των διαπραγματεύσεων για τη φόρμουλα ειρήνευσης που θα διεξαχθεί στη Μάλτα, με τη συμμετοχή της Τουρκίας, προσθέτοντας τόσο τη φωνή επιρροής της, όσο και τη θέση της» όπως ανέφερε ο Ζελένσκι στο Telegram.
«Συζητήσαμε επίσης, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και συμφωνήσαμε στην ανάγκη διασφάλισης της προστασίας των αμάχων, αλλά και του σεβασμού στον ανθρωπιστικό νόμο» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ – Λίβανος: Ανταπόδοση πυρών από τις ισραηλινές δυνάμεις κοντά στη συνοριακή γραμμή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καταγγελία-σοκ από τον Στασινό: Υπάλληλος πολεοδομίας ζήτησε «φακελάκι» 50.000 ευρώ
- Αγωνία για το πλήρωμα και το πλοίο Hellas Aphrodite
- Ρωσία: Ζητεί διευκρινήσεις από Βούτσιτς και ΗΠΑ
- Γεωργιάδης: Κάτω από 15% το clawback το πρώτο 3μηνο του 2026 – Σε ισχύ οι διαγνωστικοί και οι χρονικοί περιορισμοί που ζητούν οι ιατροδικαστές εδώ και χρόνια