ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε σήμερα (21/10) ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αποφύγει μία κλιμάκωση του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, αλλά και να δρομολογήσει έναν οδικό χάρτη προς την κατεύθυνση της λύσης των δύο κρατών.
Η Μελόνι σχολίασε τη σημερινή κατάσταση στη διάρκεια της ομιλίας της, στη Διάσκεψη Ειρήνης του Καΐρου για τη Μέση Ανατολή.
Η διάσκεψη αυτή, πραγματοποιείται καθώς το Ισραήλ προετοιμάζεται για μία χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ (7η Οκτωβρίου), με συνέπεια την απώλεια 1.400 ανθρώπων.
Διαβάστε επίσης
Μεσανατολικό: Στο επίκεντρο της διάσκεψης του Καΐρου η Λωρίδα της Γάζας
Ισραήλ: Άνοιξε και ξαναέκλεισε το πέρασμα στη Ράφα για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Δέσμευση Ισραήλ για πόλεμο μέχρι τη νίκη, μετά την απελευθέρωση δύο ομήρων από τη Χαμάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen, Aegean, ETE, ΠΛΑΘ
- Πανελλαδικές 2026: Ξεκινάνε τα Ειδικά Μαθήματα – Σήμερα η εξέταση στα Αγγλικά
- Υπογράφηκε ηλεκτρονικά η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν – Τι προβλέπεται για πυρηνικά και Στενά του Ορμούζ
- ΑΔΜΗΕ: Στα €4,17 η ανώτατη τιμή διάθεσης ανά μετοχή για την ΑΜΚ των €530 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.