ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Badr Abdelatty θα έχει αύριο, Τετάρτη 6 Αυγούστου και ώρα 1:00 μ.μ. ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Μετά τις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών, θα ακολουθήσουν, στις 3:00 μ.μ., δηλώσεις των δύο υπουργών προς τον Τύπο.
Διαβάστε επίσης:
ΑΑΔΕ: Με εντολή Πιτσιλή συγκροτείται ειδική ομάδα για την απρόσκοπτη πρόσβαση στα αρχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
BP: Ισχυρά κέρδη στο β’ τρίμηνο εν μέσω αβεβαιότητας στις τιμές ενέργειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πως 675 οφειλέτες έσωσαν την α΄ κατοικία μέσω του εξωδικαστικού – Η διαδικασία εκποίησης της υπόλοιπης περιουσία τους
- Centrofin Management (Δημήτρης Προκοπίου): Πρόσθεσε άλλο ένα πλοίο MR2 – Διαθέτει συνολικά 48 πλοία
- Σήμερα συνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τα δρομολόγια της Χίου
- Drewry: Διόρθωση στις τιμές διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.