ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Telegraph: Ο Ερντογάν σταμάτησε μυστικό σχέδιο ΗΠΑ και Ισραήλ για ανατροπή του καθεστώτος στο Ιράν με Κούρδους μαχητές
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης, που υποστηρίζονται από το Ιράν, ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλου εναντίον του Ισραήλ, που αναχαιτίστηκε από τον ισραηλινό στρατό, μια επίθεση που ενεργοποίησε τις σειρήνες που προειδοποιούν για επικείμενη αεροπορική επιδρομή σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Οι δυνάμεις των ανταρτών στοχοποίησαν το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ «με τη βοήθεια βαλλιστικού πυραύλου» σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους της Γάζας, δήλωσε ο στρατιωτικός τους εκπρόσωπος Γιαχία Σαρία.
«Πύραυλος που είχε εκτοξευτεί από την Υεμένη αναχαιτίστηκε» από την πολεμική αεροπορία, ανέφεραν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. «Ήχησαν σειρήνες όπως προβλέπει το πρωτόκολλο», πρόσθεσαν.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Θα επιτρέψει σταδιακή και ελεγχόμενη είσοδο προϊόντων στη Γάζα
ΗΠΑ: Καταδικάζουν την κράτηση του Μπολσονάρου – Αφήστε τον να μιλήσει, λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goal από το Champions League
- FT: Το Ιράν εξετάζει στρατιωτικούς στόχους στην Ευρώπη – Στο στόχαστρο Κύπρος και Βουλγαρία
- Σίφνος: Το δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου – Το σενάριο της βλάβης στον έλικα
- Στο «κόκκινο» οι αγορές ομολόγων λόγω των ανησυχιών για το δημόσιο χρέος – Αναταράξεις στις μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.