ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα εργοστάσιο στην περιοχή του Κιέβου, που κατασκευάζει πυραύλους Neptune τους οποίους ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε πως χρησιμοποίησε για να πλήξει το ρωσικό καταδρομικό Moskva, επλήγη στη διάρκεια της νύκτας από ρωσική επίθεση, διαπίστωσαν σήμερα δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στην περιοχή.
Ένα εργαστήριο του εργοστασίου και ένα γειτονικό κτίριο με γραφεία διοίκησης, που βρίσκονται στην τοποθεσία Βίσνεβε, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της ουκρανικής πρωτεύουσας, υπέστησαν σοβαρές ζημιές, διαπίστωσαν οι δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Επίσης έσπασαν οι υαλοπίνακες περίπου 50 οχημάτων που ήταν σταθμευμένα σε γειτονικό χώρο στάθμευσης.
Διαβάστε επίσης
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν – Ζελένσκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεφαλογιάννης για τον νεκρό στην Κερατέα: Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για το χαμό του ηλικιωμένου συμπολίτη μας
- Pyxis Tankers (Βαλέντιος Βαλαντής): “Θα υπάρξουν συναρπαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης στο εγγύς μέλλον για την επέκταση του στόλου μας”
- Αρκαδία: Πυρκαγιά στο Ρούτσι Μεγαλόπολης
- Ευρωαγορές: Κλείσιμο με άνοδο μετά από πληροφορίες ότι ΗΠΑ – Ρωσία σχεδιάζουν να σταματήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία
