ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες, Πέμπτη, οι πρόεδροι της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο Ουκρανός πρόεδρος «ευχαρίστησε» τον Γάλλο ομόλογό του για τις χθεσινές παραδόσεις στρατιωτικού υλικού, ενώ ο Μακρόν τόνισε από τη μεριά του ότι η Γαλλία θα εξακολουθήσει να καλύπτει τις ανθρωπιστικές ανάγκες των πληθυσμών στην Ουκρανία, συνεχίζοντας να συνεργάζεται με τις οργανώσεις που είναι αρμόδιες για να επιτρέψουν την απομάκρυνση των αμάχων προς τους προορισμούς της επιλογής τους, σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Εκρήξεις σε Κίεβο – Ανοίγουν εννέα ανθρωπιστικοί διάδρομοι
Ο Ζελένσκι εξαίρει τις 50 ημέρες «αντίστασης» της χώρας του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.