ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Mixue «εισβάλλει» στη Βραζιλία – Νέο κύμα κινεζικών επενδύσεων στη μεγαλύτερη αγορά της Λατινικής Αμερικής
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου εξέφρασε «οργή και θλίψη» για τη δολοφονία του Ιάπωνα πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε και ανακοίνωσε ότι κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στη Βραζιλία.
Ο Μπολσονάρο αποκάλεσε τον Άμπε, «έναν λαμπρό ηγέτη και σπουδαίο φίλο της Βραζιλίας», αναρτώντας μια φωτογραφία του ιδίου με τον Άμπε στο Twitter και κάλεσε «μια τέτοια αδικαιολόγητη αγριότητα» να τιμωρηθεί αυστηρά.
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας συναντήθηκε με τον Άμπε πολλές φορές στη σύνοδο κορυφής των G20 στην Οσάκα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2019 και ταξίδεψε στην Ιαπωνία για επίσημη επίσκεψη αργότερα εκείνο το έτος.
«Στεκόμαστε στο πλευρό της Ιαπωνίας», τόνισε ο Μπολσονάρου.
Η Βραζιλία φιλοξενεί τον μεγαλύτερο ιαπωνικό πληθυσμό στον κόσμο εκτός της Ιαπωνίας.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γ. Μυλωνάκης: Τι είπε στο Mononews ο γιατρός που τον χειρούργησε – Η «συκοφαντία» που τον λύγισε και το SMS
- Ο Μυστακίδης θέλει τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια! Έγινε πράξη το αίτημα για συμμετοχή στην EuroLeague
- EuroLeague: Κρατά τις 20 ομάδες, εκτοξεύει τα έσοδα – Το σχέδιο για 3,2 δισ. ευρώ, franchise και επέκταση
- ΔΑΑ: Νέο ιστορικό υψηλό για τη μετοχή – Άνοδο εσόδων από μη αεροπορική δραστηριότητα βλέπει η διοίκηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.