ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρεμλίνο προς Τραμπ: Έχει τη δική του άποψη για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά για εμάς είναι υπαρξιακό ζήτημα
Είναι πολύ νωρίς να αποκαλυφθεί οποιαδήποτε σειρά πιθανών συμφωνιών μεταξύ Μόσχας και Κιέβου για την επίλυση του πολέμου στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι δηλώσεις του Ρώσου αξιωματούχου ήρθαν μετά από δημοσίευμα των Financial Times νωρίτερα σήμερα που ανέφερε ότι η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο σε ένα προκαταρκτικό ειρηνευτικό σχέδιο 15 σημείων.
Η εφημερίδα επικαλέστηκε τρία άτομα που συμμετείχαν στις συνομιλίες ότι το σχέδιο περιελάμβανε κατάπαυση του πυρός και απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων εάν το Κίεβο δηλώσει ουδετερότητα και αποδεχτεί όρια στις ένοπλες δυνάμεις του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: Η «ειδική επιχείρηση» πάει βάσει σχεδίου – Είμαστε έτοιμοι για συνομιλίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Η Ευθύνη για την κατάσταση στο μπάσκετ βαραίνει πλέον μόνο την Κυβέρνηση
- Στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η κατασκευή του «The Ellinikon Mall» στη Λ. Βουλιαγμένης
- ΟΤΕ: Προσωρινός ανάδοχος του έργου για τα ψηφιακά σχολεία – Στα €71,4 εκατ. η αξία
- Intracom: Μετά τη Βούλα και τα Κουφονήσια, ο Σωκράτης Κόκκαλης πάει Μύκονο
