ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρεμλίνο: Η Ρωσία θεωρεί το Αμπού Ντάμπι τον προτιμώμενο τόπο διεξαγωγής των συνομιλιών για την Ουκρανία
Είναι πολύ νωρίς να αποκαλυφθεί οποιαδήποτε σειρά πιθανών συμφωνιών μεταξύ Μόσχας και Κιέβου για την επίλυση του πολέμου στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι δηλώσεις του Ρώσου αξιωματούχου ήρθαν μετά από δημοσίευμα των Financial Times νωρίτερα σήμερα που ανέφερε ότι η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο σε ένα προκαταρκτικό ειρηνευτικό σχέδιο 15 σημείων.
Η εφημερίδα επικαλέστηκε τρία άτομα που συμμετείχαν στις συνομιλίες ότι το σχέδιο περιελάμβανε κατάπαυση του πυρός και απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων εάν το Κίεβο δηλώσει ουδετερότητα και αποδεχτεί όρια στις ένοπλες δυνάμεις του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: Η «ειδική επιχείρηση» πάει βάσει σχεδίου – Είμαστε έτοιμοι για συνομιλίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Ξεκλειδώνει» η προστασία της πρώτης κατοικίας – Από σήμερα η νέα αλλαγή στον εξωδικαστικό μηχανισμό
- Μπέσεντ: «Πολύ επιτυχημένες» οι συνομιλίες ΗΠΑ–Κίνας για TN και εμπόριο
- Αγορές: Κέρδη στις μετοχές ενόψει της συνόδου Τραμπ – Σι
- Πετρέλαιο: Πιέσεις σε Brent και WTI με το βλέμμα στις διπλωματικές διεργασίες σε ΗΠΑ και Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.