ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία εξαπέλυσε πάνω από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και οκτώ πυραύλους για να επιτεθεί στην Ουκρανία στη διάρκεια της νύχτας.
«Σήμερα, ο κόσμος είδε για άλλη μια φορά την απάντηση της Ρωσίας στην επιθυμία μας για ειρήνη, που τη συμμερίζεται η Αμερική και η Ευρώπη», έγραψε ο Ζελένσκι στο Χ. Παράλληλα, έκανε λόγο για φόνους με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων.
Διαβάστε επίσης:
Σίμπιχα: Έχει έρθει η ώρα να ασκηθεί η μέγιστη πίεση στη Μόσχα – Ρωσική επίθεση στο Κίεβο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen, Aegean, ETE, ΠΛΑΘ
- Πανελλαδικές 2026: Ξεκινάνε τα Ειδικά Μαθήματα – Σήμερα η εξέταση στα Αγγλικά
- Υπογράφηκε ηλεκτρονικά η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν – Τι προβλέπεται για πυρηνικά και Στενά του Ορμούζ
- ΑΔΜΗΕ: Στα €4,17 η ανώτατη τιμή διάθεσης ανά μετοχή για την ΑΜΚ των €530 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.