ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρωσικό πλήγμα με βαλλιστικό πύραυλο προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 15 στην περιοχή της Οδησσού, στη Μαύρη Θάλασσα, στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός κυβερνήτης, προσθέτοντας ότι η επίθεση είχε ως στόχο τις λιμενικές υποδομές.
“Ο εχθρός έπληξε τις λιμενικές υποδομές της περιοχής της Οδησσού: επτά νεκροί, 15 τραυματίες”, έγραψε ο περιφερειακός κυβερνήτης της Οδησσού Όλεγκ Κίπερ, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
“Αργά το βράδυ, η Ρωσία επιτέθηκε σε λιμενικές υποδομές στην περιοχή της Οδησσού με βαλλιστικούς πυραύλους”, έγραψε ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ολέκσιι Κουλέμπα στο Telegram. “Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν. Περίπου 15 τραυματίστηκαν και λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες”.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Wall Street: S&P 500 και Nasdaq εξάλειψαν τις εβδομαδιαίες απώλειες με πρωταγωνίστρια την Nvidia
Πετρέλαιο: Εβδομαδιαίες απώλειες παρά την νέα άνοδο της Παρασκευής
Ρούμπιο: Eπόμενο βήμα για τη Γάζα η σύσταση ενός «Συμβουλίου Ειρήνης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για Αβραμόπουλο: Kαμία ανάμειξη υπουργού για το ένταλμα σύλληψης – Όταν σε καλούν οι αρχές, οφείλεις να πηγαίνεις
- ΟΔΔΗΧ: Άνοδος 2,24% στο επιτόκιο των εξαμήνων εντόκων – Αντλήθηκαν 500 εκατ. ευρώ
- Χρηματιστήριο: Λίγο πάνω από την τιμή του placement η Cener, ανεβαίνει ο ΑΔΜΗΕ στην πρεμιέρα των νέων μετοχών, CCHB και Τιτάν «κρατούν» τον δείκτη
- Καιρίδης εναντίον Δούκα: Έχει πάει στον Τσίπρα, σε 3 μήνες θα τον βρίζουν στο ΠΑΣΟΚ ως αποστάτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.