ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ουκρανικό κέντρο κυβερνοασφάλειας ανέφερε σήμερα πως οι ιστότοποι του υπουργείου Άμυνας της χώρας και των τραπεζών Privatbank και Oshadbank δέχθηκαν επίθεση από χάκερς, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ουκρανικό κέντρο κυβερνοασφάλειας υποστηρίζει ότι η Ρωσία μπορεί να ευθύνεται για την επίθεση.
Στον ιστότοπο του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας αναρτήθηκε μήνυμα στην κεντρική σελίδα το οποίο αναφέρει ότι ο ιστότοπος ήταν υπό συντήρηση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ο Λαβρόφ κάλεσε τον Μπλίνκεν σε έναν ρεαλιστικό διάλογο για τα ζητήματα ασφαλείας
Διάγγελμα για την κρίση στην Ουκρανία θα απευθύνει ο Μπάιντεν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pharmachim: Συμφωνία με την Purpose Pharma International για την αποκλειστική διάθεση του diflunisal σε Ελλάδα και Κύπρο
- Η γιορτή του καλοκαιριού είναι στον «Ελληνικό Κόσμο»!
- Ανδρουλάκης από Ίλιον: Τρίτη τετραετία Νέας Δημοκρατίας σημαίνει τρίτη τετραετία ακρίβειας
- Χρηματιστήριο: Μαζεύονται τα κέρδη σε ΔΕΗ, Μετλέν, φορτσάρουν Alpha, Eurobank, ΕΤΕ, Τιτάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.