ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν δει ακόμη αποδείξεις περί της απόσυρσης των ρωσικών δυνάμεων από τα σύνορα με την Ουκρανία, όμως μια τέτοια ενέργεια θα ήταν καλοδεχούμενη, είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα στα Ηνωμένα Έθνη.
«Θα ήταν μια καλοδεχούμενη είδηση, εάν είναι έγκυρη. Δεν έχουμε δει αποδείξεις ακόμα», ανέφερε η Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπός της.
Διαβάστε επίσης
ΟΗΕ: Διαδοχικές επαφές Γκουτέρες με Λαβρόφ και Κουλέμπα’
Πούτιν: Αποφασίσαμε μερική απόσυρση στρατευμάτων – Πρέπει να λυθεί το θέμα του Ντονμπάς, συντελείται γενοκτονία
Ρωσία: Ο ΥΠΕΞ Λαβρόφ χαρακτήρισε πληροφοριακή τρομοκρατία την υστερία της Δύσης περί «εισβολής» στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Επενδύσεις σε μετοχές και ETFs από 1 ευρώ μέσω του Next
- Άγγελος Γιαννακόπουλος: Στη φυλακή οδηγείται ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Το Χωριάτικο»
- Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Κλέφτες χαλκού προκάλεσαν την τραγωδία με τους 6 νεκρούς – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες (Βίντεο)
- Ριάντ: Αναφορές για 8 νέες εκρήξεις – Προειδοποίηση για «απειλή αεροπορικής επίθεσης»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.