ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνολικά 4.554 πολίτες εγκατέλειψαν σήμερα τις πολιορκημένες πόλεις της Ουκρανίας μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων, όπως δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος της ουκρανικής κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά χαμηλότερος σε σύγκριση με το προηγούμενο 24ωρο.
Ο Κιρίλο Τιμοσένκο, αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου της ουκρανικής προεδρίας, ανέφερε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ότι 2.912 άμαχοι έφυγαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα από την πολιορκημένη Μαριούπολη.
Χθες, Τρίτη, είχε ανακοινώσει πως 8.057 πολίτες είχαν καταφέρει να εγκαταλείψουν ουκρανικές πόλεις στη διάρκεια της ημέρας.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Εμανουέλ Μακρόν: Αποφασισμένος να συνεχίσει τον διάλογο με τον Πούτιν
Συνάντηση Μητσοτάκη – Τουσκ: Συζήτησαν για Ουκρανία και ενέργεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ρούτσι: Προθεσμία 10 ημερών από την Εισαγγελία Λάρισας για να ορίσει εξετάσεις στη σορό του γιου του
- Ζάππειο: Συνάντηση επτά κορυφαίων Ελλήνων εφοπλιστών με τους Αμερικανούς υπουργούς και την Γκίλφοϊλ
- Αιχμές Πιερρακάκη στη Βουλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε τα ΕΛΤΑ με χρέη και κλειστά καταστήματα»
- Κικίλιας από την P-TEC: Έρχονται στρατηγικές αμερικανικές επενδύσεις σε λιμάνια και ναυπηγεία