ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό σε διευρυμένο σχήμα, που συγκαλεί ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο Παλάτι των Εθνών, την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.
Στην άτυπη συζήτηση συμμετείχαν οι επικεφαλής των πέντε αντιπροσωπειών: ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για Ευρωπαϊκά Θέματα Στίβεν Ντόιτι.
Στη συνέχεια ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο.
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΣΟΚ: Ομολογία της αποτυχίας της κυβέρνησης στις Μεταφορές και τις Υποδομές
Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με Στάρμερ πριν την συνομιλία Τραμπ – Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τόμας Μπάρκιν (Fed): Η αγορά εργασίας των ΗΠΑ δεν είναι ούτε αδύναμη ούτε υπερβολικά ισχυρή
- Σκέρτσος: Το ΠΑΣΟΚ υποκαθιστά την οικονομική ανάλυση με πολιτική προπαγάνδα
- NYT: Οι εξαγωγές της Κίνας καλπάζουν παρά τα εμπορικά εμπόδια
- ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.