ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια αναμένεται ότι θα μπορέσει να εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας «αύριο (Σάββατο) ή εκεί γύρω», δήλωσε ο υπεύθυνος του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης Μάρτιν Γκρίφιθς.
«Διεξάγουμε προχωρημένες διαπραγματεύσεις σε βάθος με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για να εγγυηθούμε την έναρξη το συντομότερο δυνατόν μιας επιχείρησης αρωγής στη Γάζα», δήλωσε ο Γκρίφιθς, τον οποίο επικαλέστηκε εκπρόσωπος του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (OCHA) στη Γενεύη.
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: Όλα όσα θα κάνει μετά το γάμο σήμερα και αύριο στη Νέα Υόρκη
Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 10 χρόνια
Διάγγελμα Τζο Μπάιντεν: Χαμάς και Πούτιν θέλουν να «αφανίσουν» δημοκρατίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένα έργο τέχνης: Τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη», σπάνια, υφασμάτινη πρώτη έκδοση σε δημοπρασία
- «Δίψα» των ξένων επενδυτών για ελληνικά assets- Προς ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων από τις εισηγμένες στο Χ.Α το 2026
- Φορολογικές δηλώσεις: Προθεσμία έως αύριο για έκπτωση 3% στον φόρο εισοδήματος
- Στο G-Cloud το Ελληνικό Κτηματολόγιο: Νέα ψηφιακή εποχή για πολίτες και επαγγελματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.