ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεραπετρίτης από Κατάρ: Η Ελλάδα μπορεί να λειτουργεί ως έντιμος διαμεσολαβητής και αξιόπιστος συνομιλητής στην ευρύτερη περιοχή
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι είχε συνομιλίες με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τρεις φορές κατά τις τελευταίες ημέρες με στόχο την ενίσχυση της ισχυρής συμμαχίας ανάμεσα στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ.
“Ηταν πολύ καλές και πολύ σημαντικές συνομιλίες. Συμφωνούμε απολύτως με κάθε πτυχή της ιρανικής απειλής και του κινδύνου που αυτή συνιστά. Βλέπουμε επίσης τις μεγάλες ευκαιρίες ενώπιον του Ισραήλ στον τομέα της ειρήνης και επέκτασής της και σε άλλους τομείς”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Νετανιάχου.
Παράλληλα, από την ισραηλινή πλευρά, το γραφείο του προέδρου της χώρας ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ισαάκ Χέρτσογκ θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο την Τρίτη για να συζητήσουν για τις κρίσεις στη Γάζα και στον Λίβανο.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πολιτική σύγκρουση Μελόνι- κεντροαριστεράς για τα επεισόδια της Μπολόνια
Ολλανδία: Απειλεί με συλλήψεις όσους αψηφήσουν την απαγόρευση διαδηλώσεων στο Άμστερνταμ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμυντικές επενδύσεις έως 6,8 τρισ. ευρώ μεταμορφώνουν την ευρωπαϊκή οικονομία – Νέα ευκαιρία για την ελληνική αμυντική βιομηχανία
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα πυλώνας στη στρατηγική Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και Τεχνητή Νοημοσύνη
- Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα σήμερα λόγω αγώνα δρόμου – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
- Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σε Σποράδες, Εύβοια, Κυκλάδες