ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυριάκος Πιερρακάκης στο Bloomberg: Έτοιμη η ΕΕ να αντιδράσει σε ενδεχόμενους δασμούς Τραμπ 25% στα οχήματα
Ο Τζο Μπάιντεν κατά την διάρκεια των συγχαρητηρίων που έδωσε στον Σούνακ, τον βάφτισε κιόλας, λέγοντας τον «Ρασί Σανούκ».
«Ήταν πράγματι μία ταπεινωτική στιγμή για τον ένοικο του Λευκού Οίκου προφέροντας λανθασμένα το όνομα του νέου πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της και το σχετικό βίντεο που φέρνει σε δεινή θέση τον Μπάιντεν. Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της ινδικής γιορτής του Ντιβάλι (το «φεστιβάλ του φωτός» όπως το αποκαλούν οι ινδουιστές).
Θέλοντας να συγχαρεί τον 42χρονο Σούνακ, ινδικής καταγωγής, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλεσε τον νέο πρωθυπουργό «Ρασί Σανούκ».
Διαβάστε επίσης
Σαλβίνι: Θα επιβάλουμε τον σεβασμό των συνόρων μας
Ρίσι Σούνακ: Αύριο λαμβάνει την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την άμυνα και το διάστημα
- Μιλένα Αποστολάκη: Να καταργηθεί άμεσα η «τροπολογία Βορίδη». Ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης των Δήμων και στήριξης εργαζομένων και δημοτών
- Motor Oil: Μεταβιβάστηκαν 289.101 ίδιες μετοχές σε 15 στελέχη
- Metropolitan Hospital και Όμιλος HHG: Στην «καρδιά» των επιστημονικών εξελίξεων για τη Σπονδυλική Στήλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.