ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς δήλωσε την Πέμπτη ότι η επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο, η οποία προκάλεσε ζημιές στο κτήριο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ουκρανική πρωτεύουσα, δείχνει την έλλειψη αναστολών από τη Μόσχα.
“Η Ρωσία έδειξε ξανά το αληθινό της πρόσωπο χθες το βράδυ. Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις σοβαρές επιθέσεις κατά του άμαχου πληθυσμού”, δήλωσε ο Μερτς στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.
“Το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία της ΕΕ στοχεύθηκε τώρα είναι απόδειξη της έλλειψης αναστολών του ρωσικού καθεστώτος”.
Διαβάστε επίσης:
Λίνα Μενδώνη: Κάθε ευρώ που επενδύουμε στον πολιτισμό αποδίδει 3,44 ευρώ στην πραγματική οικονομία
Επικοινωνία Ζελένσκι-Ερντογάν: Η Τουρκία θα συμβάλει στη μεταπολεμική ασφάλεια της Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλια Πορταλάκη: Ποια είναι η γυναίκα, που «ξεκλειδώνει» τον κόσμο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα
- Λάτσιο: Συμφωνία 20,5 εκατ. ευρώ με την Polymarket και το «παράθυρο» για νέα έσοδα στην Ευρώπη
- Οι Έλληνες εφοπλιστές – πρωταγωνιστές των γηπέδων
- Ο φόβος της 7ης Μαΐου για τον ΚΜ, γιατί ο Μακρόν θυμήθηκε τον Παπασταύρου, το alter ego του Πιέρρ κι ένα αποκλειστικό για την απονομή Δικαιοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.