ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον καγκελάριο της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη (24-25 Ιουνίου) και της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (26-27 Ιουνίου) στις Βρυξέλλες, συζητήθηκαν θέματα περιφερειακού ενδιαφέροντος με έμφαση στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Διαβάστε επίσης:
Το Ανώτατο Δικαστήριο αρνείται να επισπεύσει την αμφισβήτηση των δασμών του Τραμπ
Πούτιν: Η Ρωσία δεν πρέπει να επιτρέψει στην οικονομία της να εισέλθει σε ύφεση
Μεσανατολικό: Τι αναφέρει η ευρωπαϊκή πρόταση 4 σημείων στο Ιράν για τον τερματισμό της σύγκρουσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Με discount 8,89% η τελική τιμή διάθεσης – Ανοικτός ο δρόμος για ένταξη στον FTSE/Large Cap
- Θόδωρος Φέσσας: Επενδύσεις 80 εκατομμυρίων σκανάρει η Briq Properties
- Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Η Σοφία Παπακώστα ρωτά αν είμαστε αληθινά παρόντες
- Ξεκίνημα για το Elounda Hills των 800 εκατ. με τις βίλες του Ralph Lauren
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.