ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς και υποψήφιος του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP), θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα στη χώρα, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή.
Με βάση τα αποτελέσματα από το 51,61% των εκλογικών τμημάτων, ο Μιλάνοβιτς προηγείται με ποσοστό 50,11%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος, της Κροατικής Δημοκρατικής Ένωσης (HDZ), Ντράγκαν Πρίμορατς, που συγκεντρώνει ποσοστό 22,3%.
Νωρίτερα, το έξιτ πολ της εταιρείας Ipsos έδειχνε ότι ο Μιλάνοβιτς προηγείται με ποσοστό 51,48%.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεατρικές παραστάσεις και μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας έρχονται το φθινόπωρο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank-Prodea – mononewsTV
- Τραμπ: Τα επιτόκια Fed πρέπει να μειωθούν, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Γουορς
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Ανησυχία στην Τεχεράνη για την υγεία του – «Σε λίγες μέρες ίσως έρθει το τέλος», γράφουν ιρανικά ΜΜΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.