ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα συγχαρεί σήμερα τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, λόγω των «μη φιλικών ενεργειών» της Ουάσιγκτον προς την Μόσχα, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
«Τα συγχαρητήρια φέτος δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν κατάλληλα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης. «Η μη φιλική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο λόγος», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Η ανοικοδόμηση της Ουκρανίας είναι «το κοινό καθήκον» του δημοκρατικού κόσμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Ηλίας Βρεττός – Τι συνέβη (video)
- Δένδιας από Αυλώνα: Είμαστε στο πρώτο σημαντικό βήμα μιας μεγάλης αλλαγής, μιας διαφορετικής θητείας
- Εθνική Τράπεζα: Τι απαντά για τις τραπεζικές χρεώσεις στα νέα πακέτα συναλλαγών
- Χρηματιστήριο: ΔΕΗ, Metlen, ΕΤΕ και Eurobank κρατούν την αγορά πάνω από τις 2.100
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.