ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικίνδυνος κύκλος επιθέσεων και αντιποίνων διακινδυνεύει να προκαλέσει περαιτέρω επέκταση της περιφερειακής σύγκρουσης αναφέρει η εκπρόσωπος της Κομισιόν Ναμπίλα Μασράλι μετά την επίθεση του Ισραήλ κατά του Ιράν.
Όπως σημειώνει, η επίθεση αντιποίνων του Ισραήλ κατά του Ιράν, όπως επιβεβαιώθηκε από τις δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ (IDF)σημειώθηκε εν μέσω σοβαρών και αυξανόμενων περιφερειακών εντάσεων.
Αν και αναγνωρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, η ΕΕ καλεί όλα τα μέρη να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθεί μια ανεξέλεγκτη κλιμάκωση, η οποία δεν είναι προς το συμφέρον κανενός προσθέτει η κ. Μασράλι.
Η ΕΕ παραμένει πλήρως προσηλωμένη στη μείωση των εντάσεων και στη συμβολή στην αποκλιμάκωση και για τον σκοπό αυτό παραμένει σε στενή επαφή με όλους τους σχετικούς παράγοντες καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.