ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Ειδική Απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ, δέχθηκε το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Μετά τη συνάντηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Ι. Κούσιος, δήλωσε:
«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Ειδική Απεσταλμένη του γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών, Τζέιν Χολ Λουτ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την κα Λουτ για την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα της πλευράς μας να συμμετάσχουμε σε μια άτυπη Διάσκεψη που θα καλέσει ο γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών μέσα στα πλαίσια των όρων εντολής του, όπως αυτοί καθορίζονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε και επιβεβαίωσε τις θέσεις της πλευράς μας για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος και εξέφρασε την ετοιμότητά μας να συνεχίσουμε τις συνομιλίες από το σημείο που αυτές διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά.
Η κα Λουτ θα συνεχίσει τις επαφές της με τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη και στη συνέχεια θα ενημερώσει σχετικά τον γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών», κατέληξε ο κος Κούσιος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανικά ομόλογα: Ανοδικό σερί καθώς αυξάνονται τα στοιχήματα για σταθερά επιτόκια από την BoE
- BRIGHT GROUP: Η DigiTech επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή εκπαίδευση μέσα από έργα κοινωνικού και διεθνούς αντίκτυπου
- VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας
- Ανδρουλάκης απαντά σε Μητσοτάκη: «Είναι “τσάμπας” για τους πολιτικούς του φίλους, αλλά ακριβός για τους πολίτες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.