ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ιρανικός στρατός απείλησε με “σκληρή απάντηση” στα ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο που προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων σήμερα, παρά την ανακοίνωση μιας συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ισλαμικής Δημοκρατίας για τον τερματισμό του πολέμου, σύμφωνα με κρατικό μέσο ενημέρωσης.
“Εάν ο παιδοκτόνος στρατός του σιωνιστικού καθεστώτος δεν βάλει τέλος στις επιθέσεις του στον νότιο Λίβανο, θα πρέπει να περιμένει σκληρή απάντηση από τις ισχυρές ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν”, προειδοποίησε ο διοικητής των ενόπλων δυνάμεων Χατάμ αλ Ανμπίγια σε ανακοίνωση που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση Irib.
Σύμφωνα με τον απολογισμό του, το Ισραήλ φέρεται να παραβίασε την εκεχειρία στον Λίβανο 84 φορές από τότε που ανακοινώθηκε η συμφωνία, τη Δευτέρα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ: Αφαίρεσε από τους Παλαιστίνιους την εξουσία επί θρησκευτικού χώρου στη Χεβρώνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακίστηκε ο 35χρονος που δάγκωσε το αυτί σε οδηγό ταξί – Ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
- Θεσσαλονίκη: 18χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη σύντροφό του και απειλούσε να πνίξει τον σκύλο τους
- ΗΠΑ-Ινδία: Σε αδιέξοδο οι εμπορικές διαπραγματεύσεις – «Αγκάθι» το ρωσικό πετρέλαιο
- Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Στο Keele από σήμερα δύο Επιτροπές για την εκ νέου πιστοποίηση Προπτυχιακών προγραμμάτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.