ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ισραέλ Κατς διέταξε τον στρατό να προωθηθεί στη Λωρίδα της Γάζας «ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση», την ώρα που είναι σε εξέλιξη άλλη μια απόπειρα να υπάρξει άλλη μια κατάπαυση του πυρός.
«Διέταξα τον στρατό να συνεχίσει να προωθείται στη Γάζα εναντίον όλων των στόχων, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, και να χρησιμοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να προστατεύσει τους στρατιώτες και να εξοντώσει και να συντρίψει τους δολοφόνους της Χαμάς», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός.
«Είτε η Χαμάς θα απελευθερώσει τους ομήρους [ενν. που απήγαγε κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 στο Ισραήλ], είτε θα εξολοθρευθεί», πρόσθεσε.
Η Χαμάς έδωσε χθες την απάντησή της σε μια αμερικανική πρόταση για εκεχειρία. Χωρίς να είναι σαφές αν τη δέχεται η όχι, πρότεινε σειρά τροποποιήσεων τις οποίες απέρριψε ως απαράδεκτες η αμερικανική πλευρά.
Διαβάστε επίσης:
Επιχείρηση «Ιστός Αράχνης»: Πώς στήθηκε επί 18 μήνες το σαμποτάζ των Ουκρανών σε ρωσικές βάσεις
Μπέσεντ: Σύντομα επικοινωνία Τραμπ και Σι σχετικά με τη διαμάχη για τα ορυκτά
Γεραπετρίτης: Την Τετάρτη στην Αίγυπτο με κλιμάκιο στελεχών για τη Μονή Σινά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goal και Over από το Nations League
- Τραμπ: Aπορρίπτει την προσφορά του Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Κομβικό σημείο η άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Στο κάδρο νέες συνομιλίες και πρόσωπα
- Η αριστερόσουπα του Τσίπρα, η ψευδαίσθηση του μεγαλείου, η βασίλισσα του Σαββά και δώστε πιάνο στο λαό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.