ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισραηλινός στρατός θα απολύσει αυτήν την εβδομάδα εφέδρους που επιστρατεύθηκαν για να πολεμήσουν στον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Χαμάς με στόχο την τόνωση της ισραηλινής οικονομίας καθώς η χώρα ετοιμάζεται για παρατεταμένο πόλεμο.
«Ορισμένοι από τους εφέδρους θα επιστρέψουν στις οικογένειες και τις εργασίες τους ήδη από αυτήν την εβδομάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι.
«Αυτό θα είναι σημαντική ανακούφιση για την οικονομία και θα τους επιτρέψει να ανακτήσουν δυνάμεις εν όψει των δραστηριοτήτων τον επόμενο χρόνο. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα τους χρειαστούμε», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Υπ. Οικονομικών Ισραήλ: Οι Παλαιστίνοι να φύγουν από τη Γάζα για να κάνουμε την έρημο να ανθίσει
Δανία: Η βασίλισσα Μαργαρίτα αποσύρεται από τον θρόνο στις 14 Ιανουαρίου
Κολωνία: Τρεις συλλήψεις ισλαμιστών που ετοίμαζαν επίθεση σε εκκλησία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Βίαια επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο Τορίνο
- ΗΠΑ: Δικαστής απέρριψε το αίτημα της Μινεσότα για αναστολή της ανάπτυξης δυνάμεων της ICE στην πολιτεία
- Το Ιράν βλέπει τώρα ενδεχόμενο έναρξης διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
- Κοπεγχάγη: Μαζική σιωπηλή πορεία για τις δηλώσεις Τραμπ για τον δανέζικο στρατό – «Τραμπ, ζήτα συγγνώμη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.