• Διεθνής πολιτική

    Ισπανία: Πως στήθηκε επιχείρηση εξόδου σε έμπορο ναρκωτικών από νοσοκομείο!

    • NewsRoom


    Επιχείρηση ενός τακτικού σχεδίου για την απελευθέρωση ναρκέμπορου, στήθηκε χθές στην Ισπανία από ομάδα περίπου 20 ανθρώπων. Συγκεκριμένα, ομάδα του ισχυρού ναρκέμπορου, εισέβαλε  στο νοσοκομείο της νότιας Ισπανίας και με αστραπιαίες κινήσεις απελευθέρωσε τον άνδρα-στόχο, καθώς οι αρχές στη θέα του περιστατικού φαίνεται πως  δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

    Τα “μάτια” των Ισπανικών αρχών που φυλούσαν την νοσοκομειακή περιοχή σχετικά με την οργάνωση απελευθέρωσης, προτίμησαν να μην κάνουν χρήση του όπλου τους «παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να εκτυλιχθεί μια τραγωδία»  όπως εξήγησε η δημοτική αρχή της Λινέα, στην επαρχία Κάδιθ.

    Αναφορικά με το ιστορικό φύλαξης του βαρυποινήτη, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από την αστυνομία για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, έπειτα από καταδίωξη με τις αρχές κι ενώ εκείνος επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα.

    Ομως, σύμφωνα με τον δήμαρχο, πολύ σύντομα εμφανίστηκε μια ομάδα 20 ανθρώπων και με τα την επιχείρηση “Ψεκάστε.. Σκουπίστε” που δομησαν “τα μυαλά” της εν λόγω ομάδας , φυγαδεύτηκαν όλοι με τα οχήματα που τους περίμεναν έξω.

    Πάντως , ο δήμαρχος της Λα Λινέα, Χουάν Φράνθο, καταγγέλλει συχνά την κατάσταση που επικρατεί στο τομέα της ασφάλειας σε αυτήν την πόλη των 65.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον βρετανικό θύλακα του Γιβραλτάρ. Στην πόλη κυκλοφορούν ανενόχλητοι πολλοί έμποροι, μεταφέροντας τα φορτία κάνναβης που έχουν παραλάβει από το Μαρόκο.

    «Ο εχθρός είναι πολύ ισχυρός και πρέπει να σκεφτούμε τη λήψη άλλων μέτρων» δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

     



    ΣΧΟΛΙΑ