ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ απηύθυναν κάλεσμα στο Ισραήλ, στη Χαμάς και στη Χεζμπολάχ να δράξουν τις ευκαιρίες για αλλαγή μετά τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν.
«Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» δήλωσε ο Όστιν, όταν ρωτήθηκε για τον όρκο του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι θα συνεχίσει να μάχεται.
«Αλλά σαφώς υπάρχουν ευκαιρίες για αλλαγή κατεύθυνσης, και ελπίζουμε ότι, ξέρετε, τα μέρη θα το εκμεταλλευθούν αυτό τόσο στο Λίβανο όσο στη Γάζα».
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε χθες ότι ο Σινουάρ, αρχιτέκτονας της περσινής διασυνοριακής επίθεσης της Χαμάς κατά του Ισραήλ, σκοτώθηκε σε επιχείρηση στη νότια Λωρίδα της Γάζας την Τετάρτη.
Ο Όστιν δήλωσε επίσης ότι οι αμερικανικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή είναι έτοιμες να υποστηρίξουν την άμυνα του Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης:
Τζο Μπάιντεν – Όλαφ Σολτς: Μίλησαν για στενή διμερή σχέση ΗΠΑ – Γερμανίας
ΔΥΠΑ: Μείωση κατά 8% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Σεπτέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεωργακόπουλος (Intrum Hellas): Η απογείωση τζίρου και κερδών και η λειτουργία του… Ophelos
- Το δικαίωμα στον θάνατο
- Πλειστηριασμοί: Η ώρα του «σφυριού» για το ακίνητο φάντασμα της Βάρης – Κορωπίου
- Endor Labs: Η startup του Δημήτρη Στυλιάδη που σήκωσε 93 εκατ. δολάρια και κοιτάζει επέκταση σε νέες αγορές
