ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε σήμερα την απόφαση των 27 να χορηγήσουν στην Ουκρανία και τη Μολδαβία καθεστώς υποψήφιων χωρών για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μεσούσης της ρωσικής επίθεσης στη γειτονική της Ουκρανία.
“Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει ότι μια γεωπολιτική μονοπώληση του χώρου ΚΑΚ συνεχίζεται ενεργά προκειμένου να περιοριστεί η Ρωσία”, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Μαρία Ζαχάροβα.
“Με την απόφαση να χορηγήσει στην Ουκρανία και τη Μολδαβία καθεστώς υποψήφιων χωρών, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να εκμεταλλεύεται ενεργά τον χώρο της Κοινότητας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ / που αποτελείται από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης) σε γεωπολιτικό επίπεδο, για να τον χρησιμοποιεί ώστε να ‘περιορίσει’ τη Ρωσία”, πρόσθεσε.
“Δεν σκέφτονται τις αρνητικές συνέπειες από ένα τέτοιο βήμα..”, τόνισε σε ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Νέα ένταση με ΗΠΑ μετά την απαγόρευση σε ρωσικό αεροσκάφος να παραλάβει διπλωμάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.