ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα προέτρεψε σήμερα το Πεκίνο να υπαναχωρήσει από τα αυστηρά lockdowns που επιβάλλει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κρούσματα COVID-19 και αντ’ αυτού να κινηθεί προς περισσότερο στοχευμένες ενέργειες, επικαλούμενη τον αντίκτυπο στους πολίτες και την οικονομία της Κίνας.
Η Γκεοργκίεβα, σε συνέντευξή της στο Associated Press, κάλεσε το Πεκίνο να προχωρήσει σε «αναπροσαρμογή» της λεγόμενης προσέγγισης «μηδενικής ανοχής στην COVID», την ώρα που οι αντιδράσεις κατά των πολιτικών της Κίνας έχουν προκαλέσει διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις.
Η επικεφαλής του ΔΝΤ αναφέρθηκε επίσης στον πληθωρισμό και τα επιτόκια, τις αυξανόμενες τιμές ενέργειας και την κρίση πείνας, σύμφωνα με το AP.
Διαβάστε επίσης
Ουγγαρία: Πολίτες ποδηλατούν για να ανάψουν τα φώτα χριστουγεννιάτικου δένδρου
ΟΗΕ: Το νερό, κρίσιμος δείκτης της κλιματικής αλλαγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφορεί η βιογραφία της Μέμας Σταθοπούλου
- Μαρία Ι. Αγγελικούση: Κάθε χρόνο προσλαμβάνουμε περίπου 700 Έλληνες δόκιμους, περίπου το 35% του ελληνικού δυναμικού
- Tα νομίσματα ασφαλούς καταφυγίου επωφελούνται από τους τριγμούς στις αγορές
- Jumbo: Αύξηση πωλήσεων 4% τον Μάιο – Ανθεκτικός ο Όμιλος παρά τη γεωπολιτική αβεβαιότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.