ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νετανιάχου ανοίγει τον δρόμο για την «Ριβιέρα» του Τραμπ στη Γάζα: Επιβεβαίωσε σχέδιο για «μετεγκατάσταση» των Παλαιστίνιων
Το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε σήμερα ότι 730 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την επανέναρξη των ισραηλινών πληγμάτων στη Γάζα στις 18 Μαρτίου, ύστερα από εκεχειρία δύο μηνών, συμπεριλαμβανομένων 57 ανθρώπων τις τελευταίες 24 ώρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο πόλεμος στη Γάζα έχει στοιχίσει τη ζωή συνολικά σε 50.082 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τον τραυματισμό 113.408 από τις 7 Οκτωβρίου 2023.
Το Ισραήλ αμφισβητεί συχνά την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων του υπουργείου, αλλά αυτά θεωρούνται αξιόπιστα από τα Ηνωμένα Έθνη. Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν είναι σε θέση να διασταυρώσει με ανεξάρτητο τρόπο τον απολογισμό της σύγκρουσης.
Διαβάστε επίσης
Σε τροχιά ανάκαμψης η Ευρωζώνη – Σε υψηλό 7μήνου η επιχειρηματική δραστηριότητα λόγω Γερμανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- S&P 500: Η RBC ανεβάζει τον στόχο στις 7.900 μονάδες μετά από JPMorgan και Barclays – Ισχυρή άνοδος σχεδόν 8%
- Στο «κόκκινο» το αμερικανικό χρέος που ξεπέρασε το ΑΕΠ – Τι σημαίνει για την οικονομία των ΗΠΑ (Ανάλυση Axios)
- Γεωργιάδης: Αποκάλυψε πειθαρχική έρευνα από το Υπ. Εσωτερικών για την ορκωμοσία Κωνσταντίνου στον δήμο Αθηναίων
- Πιο πιθανή από ποτέ η ηχηρή επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης και αλλάζει τα πάντα στο «Μπερναμπέου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.