• Διεθνής πολιτική

    Φρέντι Μπελέρη: Κατήγγειλε σχέδιο φτωχοποίησης της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

    • NewsRoom
    Φρέντι Μπελέρη

    Φρέντι Μπελέρη


    Συνέντευξη έδωσε ο Φρέντι Μπελέρη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, εν αναμονή της εξέτασης του αιτήματός του στις 4 Δεκεμβρίου να του δοθεί άδεια από τις φυλακές, προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας.

    Ο Φρέντι Μπελέρη εξαπέλυσε, ειδικότερα, πυρά κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, τον οποίο κατηγόρησε ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια.

    Απώτερος σκοπός του Ε. Ράμα, υποστήριξε, ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων.

    Φρέντι Μπελέρη: Ευχαριστώ για την υποστήριξη τον Έλληνα πρωθυπουργό και όσους με επισκέφθηκαν στις φυλακές

    Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη μίλησε ακόμη για το “μπλόκο” στην ενταξιακή διαδικασία της Αλβανίας στην ΕΕ.

    Παράλληλα, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Έλληνα πρωθυπουργό για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Στ. Παπασταύρου, τον βουλευτή Α. Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστολική ψήφος: Μέσω gov.gr οι αιτήσεις – Έως και 40 ημέρες πριν τις εκλογές

    Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ οφείλει να λάβει υπ’ όψιν τις στρατιωτικές ανάγκες της Ουκρανίας

    Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ



    ΣΧΟΛΙΑ