ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Πακιστάν πραγματοποίησε μεγάλη επίθεση σε κτιριακές υποδομές στην Καμπούλ, αναφορές για νεκρούς (Βίντεο)
Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα εντάλματα σύλληψης κατά δύο ηγετικών στελεχών των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένου του ανώτατου πνευματικού ηγέτη Χαϊμπατουλάχ Αχουντζάντα, κατηγορώντας τους για δίωξη γυναικών και κοριτσιών.
Το ΔΠΔ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν εύλογοι λόγοι να πιστεύεται ότι ο Αχουντζάντα και ο Αμπντούλ Χακίμ Χακάνι, πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ταλιμπάν, έχουν διαπράξει το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας της δίωξης για λόγους φύλου εναντίον κοριτσιών, γυναικών και άλλων προσώπων που δεν συμμορφώνονται με την πολιτική των Ταλιμπάν σχετικά με το φύλο, την ταυτότητα ή την έκφραση φύλου.
Διαβάστε επίσης:
Ισραηλινός αξιωματούχος: Αναγνωρίζει για πρώτη φορά πως το Ιράν έπληξε στρατιωτικές εγκαταστάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.