ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σχέδιο του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης της Γάζας συνιστά ένα νέο έγκλημα πολέμου, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Χαμάς.
Η Ιορδανία καταδικάζει την απόφαση του Ισραήλ να αναλάβει τον έλεγχο της πόλης της Γάζας με ανακοίνωση του υπουργείου των Εξωτερικών.
Το συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε χθες το σχέδιο για την κατάληψη της πόλης της Γάζας στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των πολεμικών επιχειρήσεων στον παλαιστινιακό θύλακα, παρά τις έντονες διαφωνίες της ηγεσίας του ισραηλινού στρατού και την διεθνή κατακραυγή για την εξέλιξη του σχεδόν διετούς πλέον πολέμου.
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: Παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού εξοπλισμού στο Ισραήλ
Αντώνης Σαμαράς: «Τη Δευτέρα θα αποχαιρετίσουμε τη Λένα μας»
Turkish Airlines: Σχεδιάζει να υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την ισπανική Air Europa
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η Τεχεράνη έχει στείλει την απάντησή της σε μια αμερικανική πρόταση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- ΥΠΑΑΤ: Η βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη είναι στρατηγική επιλογή για την παραγωγή, τους παραγωγούς και την ανθεκτικότητα της Θεσσαλίας
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Μαμά είναι τα μαλλιά που έπεσαν, η κούραση, τα πρώτα βήματα
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.