ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
NASA: Όλα έτοιμα για την πρώτη αποστολή ανθρώπων γύρω από τη Σελήνη για πρώτη φορά εδώ και 50 χρόνια (live)
Η εκτόξευση του νέου, πρωτοποριακού πυραύλου της Nasa για τη Σελήνη, στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης αποστολής Artemis 1, δεν θα γίνει ούτε αυτήν την Τρίτη, όπως είχε ανακοινωθεί, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, ανέφερε σήμερα η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
Υπό την απειλή της τροπικής καταιγίδας Ίαν, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα νότια της Τζαμάκιας, η Nasa θα προετοιμάσει τον πύραυλο και θα τον μεταφέρει για ασφάλεια στο κτίριο συναρμολόγησης. Ο Ίαν αναμένεται ότι θα ενισχυθεί σε κυκλώνα τις επόμενες ημέρες και θα κατευθυνθεί, μέσω του Κόλπου του Μεξικού, προς τη Φλόριντα, όπου βρίσκεται το διαστημικό κέντρο Κένεντι.
Διαβάστε επίσης
Μισέλ: «Να φιλοξενήσουμε όσους κινδυνεύουν στη Ρωσία λόγω των πολιτικών τους πεποιθήσεων»
New York Times: Η στρατηγική Πούτιν για το Ουκρανικό διχάζει τους Ρώσους αξιωματούχους
Bild: Ο Πούτιν αύξησε τις προβλεπόμενες ποινές για τους λιποτάκτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Ολοκληρώθηκε η δημόσια προσφορά μετοχών σε ποσοστό 42,069%
- Η Μαρία Ευθυμίου στη Ναυτιλιακή Λέσχη – Τεράστιο το ενδιαφέρον της ναυτιλιακής κοινότητας
- Alter Ego Media: Εκρηκτική αύξηση 80,8% των καθαρών κερδών το 2025, στα 19,7 εκατ. ευρώ
- Κατσανιώτης: «Δεν είμαστε αντάρτες αλλά ανησυχούντες», τόνισε για την επιστολή των 5 προς το Μαξίμου (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.