ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αξιωματούχοι των Ταλιμπάν εξέδωσαν απαγόρευση για το ξύρισμα της γενειάδας στην επαρχία Χελμάντ, στο νότιο Αφγανιστάν, μετέδωσαν σήμερα τοπικά ΜΜΕ.
Ο διευθυντής ενημέρωσης και πολιτισμού των Ταλιμπάν, Χαφίζ Ρασίντ Χελμάντ, είπε στην εφημερίδα Etilaatroz ότι η απόφαση ελήφθη από τη θρησκευτική αστυνομία των Ταλιμπάν, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ιδιοκτήτες κουρείων στην επαρχία.
Σε μια επίσημη επιστολή, που εξέδωσαν οι Ταλιμπάν και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αξιωματούχοι της οργάνωσης στην επαρχία προειδοποιούν τα κουρεία για συνέπειες, εάν αποδειχθεί ότι ξύρισαν τη γενειάδα κάποιου.
Ο επίσημος εκπρόσωπος τύπου του καθεστώτος των Ταλιμπάν δεν έχει απαντήσει σε αίτημα του Γερμανικού Πρακτορείου να σχολιάσει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ταλιμπάν: Κάλεσμα στις αεροπορικές εταιρείες να επαναλάβουν τις διεθνείς πτήσεις προς Καμπούλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα