• Πολιτική

    «Gkletsos»: Τη δική του εφαρμογή για κινητά έβγαλε ο Απόστολος Γκλέτσος

    • NewsRoom
    Γκλέτσος

    Απόστολος Γκλέτσος


    Τη δική του εφαρμογή για smartphones δημιούργησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος εν όψει των εκλογών. Με σύνθημα «Πάρε τη δύναμη διακυβέρνησης στα χέρια σου», η εφαρμογή «Gkletsos» διατίθεται δωρεάν σε Play Store και App Store και δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο για όλες τις δράσεις και τις απόψεις της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», του συνδυασμού του κ. Γκλέτσου. Μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να στείλει μηνύματα, να σχολιάσει, να κάνει παράπονα ακόμα και να ζητήσει παρεμβάσεις.

    Η εφαρμογή σχεδιάστηκε από την ομάδα καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», η οποία εξασφάλισε την προβλεπόμενη άδεια από την Google για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων και στόχος του Δημάρχου Στυλίδας είναι να μπορεί κάθε νέος αλλά και γέροντας που δεν έχει email να επικοινωνεί μαζί του και να του εκθέτει τις σκέψεις του.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληκτρολογήσουν «Gkletsos» στο Play Store και να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Γκλέτσου, σύντομα θα διατίθεται και για λογισμικό iOS.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόστολος Γκλέτσος: Υποψήφιος των ΑΝΕΛ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινή κάθειρξης 15 ετών και κατάσχεση περιουσίας για τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ανθόπουλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος, Σπύρος Χαριτάτος



    ΣΧΟΛΙΑ