Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας: Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα

Γιώργος Τσίπρας

Στις εσωκομματικές τριβές που επικράτησαν πριν από τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου εκλογών για την ανάδειξη νέα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε το στέλεχος του κόμματος Γιώργος Τσίπρας ο οποίος μίλησε για υπονόμευση του πρώην προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, λίγες ώρες αφότου δήλωσε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να εκφράσει αυτό που θέλει ο κόσμος, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι στοίχημα είναι η ενότητα μετά «τα συντροφικά πυρά».

«Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ηχηρή. Θα διατηρήσει την ουδετερότητά του» δήλωσε δε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα, δεν σας λέω από ποιους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας, τονίζοντας: «Από ποιους δεν σας το λέω, υπονόμευση υπήρξε σίγουρα. Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρίσει ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος».

Ο Γιώργος Τσίπρας, μάλιστα, τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος».

Μάλιστα, συμπλήρωσε:

«Πρέπει να προχωρήσουμε με ομόνοια, εφόσον μας ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση. Υπάρχει ένταση».

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει τις στρατιωτικές ενέργειες του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Πολάκης σε Αχτσιόγλου: «Κανείς εφησυχασμός, η νίκη πρέπει να είναι μεγάλη»

«Βέλη» Αχτσιόγλου κατά Πολάκη-Κασσελάκη: Ο ένας εξαπολύει υβριστικές επιθέσεις και ο άλλος δεν καταδικάζει