• Πολιτική

  «Βέλη» Αχτσιόγλου κατά Πολάκη-Κασσελάκη: Ο ένας εξαπολύει υβριστικές επιθέσεις και ο άλλος δεν καταδικάζει

  • NewsRoom
  Έφη Αχτσιόγλου

  Έφη Αχτσιόγλου


  Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη άφησε η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο».

  «Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά.

  Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν τον β’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας.

  Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για έλλειψη πολιτικού σχεδίου, σημειώνοντας πως πορεύεται μόνο με συνθήματα και δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  «Δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου, γι’ αυτό ζήτησα ντιμπέιτ. Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το πολιτικό του σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενό του. Περιορίστηκε σε κάποια συνθήματα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, πρέπει να λέμε και ποια. Απαιτείται γνωστοποίηση και ενημέρωση των θέσεων» τόνισε η κ. Αχτσιόγλου.

  «Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικο σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη, γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο.

  Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης» πρόσθεσε και κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψηφίου της «αφήστε το πάνω μου, το έχω», γιατί όπως είπε «η Αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».

  Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξη ενόψει του β’ γύρου, λέγοντας πως «το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής μπορεί να είναι νικηφόρο, είναι απολύτως ανατρέψιμος ο συσχετισμός της πρώτης Κυριακής. Είμαι απολύτως αισιόδοξη».

  Διαβάστε επίσης:

  Αλεξοπούλου: Την άνοιξη του 2024 στους δρόμους τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία – mononewsTV

  Πούτιν: Αποδέχθηκε πρόσκληση για επίσκεψη στην Κίνα τον Οκτώβριο

  Γεωργιάδης: Επίθεση στο γραφείο του – Έγραψαν με κόκκινη μπογιά σύνθημα για το εργασιακό νομοσχέδιο  ΣΧΟΛΙΑ