ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για παραίτησή του διοικητή της Αεροπορίας Στρατού, Γιώργου Κουμεντάκη, έκαναν λόγω πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Κουμεντάκη σχετίζεται με τον τρόπο διαχείρισης των πτητικών μέσων του Στρατού στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Η Αεροπορία Στρατού διαθέτει στις τάξεις της 14 ελικόπτερα Σινούκ , εκ των οποίων τις προηγούμενες ημέρες με βάση την ενημέρωση από το Πεντάγωνο πετούσαν 3.
Ωστόσο, με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού έσπευσε να διαψεύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, τονίζοντας πως ο κ. Κουμεντάκης παραμένει στη θέση του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΓΠΠ: Βοήθεια από 23 χώρες έλαβε η Ελλάδα για τις πυρκαγιές – Αναλυτικά ανά χώρα
Πυρκαγιές: Δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη στέλνει η Τουρκία στην Ελλάδα
Φωτιά στη Φωκίδα: Νεκρός ο 70χρονος χειριστής της μπουλντόζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρος: Άγριο επεισόδιο για μια θέση στάθμευσης – Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε υπάλληλο εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων (Βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη
- Αχαΐα: Φωτιά σε σπίτι στα Μοιραίικα – Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την Πυροσβεστική
- Άρση του απαγορευτικού απόπλου από Λαύριο και Ραφήνα: Τα δρομολόγια που φεύγουν από τα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.